Tratamentul de canal – instructiuni postoperatorii

Nu aveti voie sa mancati cel putin 2 ore dupa tratament sau pana la trecerea anesteziei, trebuie sa fiti atenti sa nu va muscati, zgaria,ceea ce poate duce la traume grave ale tesuturilor moi.De asemenea, acest interval va permite intarirea obturatiei temporare.

Ne asteptam ca dintele sa va doara daca se mesteca sau se pune presiune pe el, de aceea trebuie sa evitati alimentele tari. Durerea va scadea treptat in termen de 7-10 zile dupa tratament.

Asigurati-va ca luati antibioticul daca v-a fost prescris, acesta va ajuta la vindecare.Un analgezic poate fi, de asemenea, recomandat pentru confortul dumneavoastra. Pentru a evita greata, nu se iau medicamentele impotriva durerii pe stomacul gol.

Daca creste sensibilitatea sau umflatura in zona din jurul dintelui, cade obturatia temporara, se fractureaza dintele, apare o reactie la medicamente prescrise, trebuie sa sunati la clinica noastra.

Atentie !!!
Coroana sau alta restaurare finala trebuie sa fie plasata intr-un interval de timp cat mai scurt dupa terminarea tratamentulul de canal, daca nu aveti o alta recomandare.

Contacteaza-ne !


NUMAR DE TELEFON

0754 675 268E-MAIL

centrudentar@gmail.comUrmareste activitatea noastra

Pagina oficiala FacebookCopyright by CENTRU DENTAR STEINER . All rights reserved.